Over ons


Sociaal ondernemer Sarriel Taus liep al sinds zijn tijd bij Jamie Olivers Fifteen rond met het idee sociaal ondernemerschap en vastgoedontwikkeling te koppelen. Het stadsdeel Amsterdam-Zuidoost en vastgoedontwikkelaar Lingotto wilden startende horeca-ondernemers een kans te geven in een oude verbouwde parkeergarage. Zij vroegen Taus de ondernemers van deze World of Food te begeleiden op weg naar een eigen zaak. Zijn oude idee kwam op wonderbaarlijke wijze weer tot leven. Een idee dat naar zijn overtuiging ook in andere wijken of steden geïmplementeerd kan en moet worden.

Voormalig Triodos-bankier Marja Zandstra zocht een manier om haar nieuwe passie voor het coachen van leidinggevenden en startende ondernemers te combineren met haar financiële competenties. Social Impact Real Estate sluit helemaal aan op haar visie op duurzame investeringsproposities. Zij ziet dit als een gedroomde kans om haar volledige expertise in te zetten voor doelen waarin zij al heel lang gelooft.

Social Impact Real Estate heeft bovendien een fijn groepje trouwe partners om zich heen verzameld, zoals ontwikkelaar Lingotto. Bedrijven en mensen die uit hetzelfde hout gesneden zijn. Die de wereld en onze missie een goed hart toedragen.